Workshops

at by Anoniem

Op een creatieve manier ideeën opdoen voor thuis? Lastig om uw wensen of een stijl onder woorden te brengen? Kom dan naar de creatieve workshop van COLORZ.

Tijdens de workshop komen verschillende onderwerpen met betrekking tot het interieur aan bod. Onderwerpen die worden besproken zijn onder andere kleurgebruik, verlichting en woonstijlen. Wanneer iemand een specifieke vraag over thuis heeft, is het zelfs mogelijk foto’s hiervan mee te nemen.  Iedereen zal zijn eigen moodboard maken met behulp van de aanwezige tijdschriften, stoffen en behang. Indien gewenst kan de workshop worden uitgebreid met onderwerpen naar keuze. Een voorbeeld is een workshop over het inrichten van een kinderkamer.

De workshops van COLORZ kunnen plaats vinden in Berkel en Rodenrijs, Den Haag, Ridderkerk of bij u op locatie. De workshop duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur en de kosten bedragen € 39,- per persoon. De prijs voor een workshop op uw locatie is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Er zijn ook mogelijkheden om de workshop te combineren met een gezellige lunch of high tea in het restaurant in Ridderkerk.

Indien u interesse heeft in een workshop van COLORZ kunt u contact opnemen via maaike@colorz.nl of telefonisch via : 06 50513051.