Verkoopstyling

at by Anoniem

Wist u dat uw woning vaak meer opbrengt en sneller verkoopt met behulp van verkoopstyling?

In de huidige markt verkoopt een woning zichzelf niet zomaar. Een leuk bosje bloemen neerzetten, volstaat niet om de woning verkoop klaar te maken. De potentiële kopers hebben een ruime keuze en dus is het nodig de maximale potentie van een woning te laten zien. Dit is dan ook de reden dat bij steeds meer woningen eerst verkoopstyling wordt toegepast, alvorens deze op Funda worden geplaatst.  Het hoeft helemaal niet veel te kosten. Er wordt juist geprobeerd om zo veel mogelijk met de aanwezige middelen te werken. Uit onderzoek blijkt dat u beter een klein bedrag aan verkoopstyling kunt besteden, dan de prijs van uw woning aanzienlijk te verlagen.

De eerste indruk is vaak doorslaggevend. Deze eerste indruk wordt al op internet gemaakt. Daarom is het van belang dat de woning helemaal verkoop klaar is alvorens deze op internet wordt geplaatst. Dit betekent dat er eerst verkoopstyling wordt toegepast en daarna professionele foto’s worden gemaakt. Natuurlijk is het belangrijk dat tijdens bezichtigingen van potentiële kopers aan de woning, het huis in dezelfde staat verkeerd als op de foto’s.

De opleiding die is genoten om verkoopstylist te worden is de uitgebreide training van het Landelijk Netwerk van Verkoopstylisten. Het LNV is het eerste netwerk voor verkoopstylisten in Nederland en kenmerkt zich doordat alle aangesloten verkoopstylisten de complete training hebben doorlopen.

Mogelijkheden

Er zijn allerlei mogelijkheden voor een verkoopstylingadvies. Van een kort gesprek aan huis met handige tips en adviezen om uw woning aantrekkelijk te maken voor een zo groot mogelijk publiek, tot een uitgebreid rapport waarin alle adviezen zijn verwerkt of de uitvoering van de complete restyling door de stylist. Het is zelfs mogelijk een bijpassend accessoirepakket of meubels aan te schaffen of te huren.

Tarieven

Een advies kan al vanaf € 79 ,-.

Neem contact op via maaike@colorz.nl voor een offerte op maat of telefonisch via: 06-50513051.