Over Colorz

at by Anoniem

COLORZ is in 2006 opgericht door Maaike van der Valk.

Na een opleiding aan Hoge Hotelschool Den Haag ben ik mij gaan verdiepen in de interieurbranche. Kleuren, stoffen, kunst en interieur zijn mijn passie. Om te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van alle trends en technische ontwikkelingen staan naast de dagelijkse werkzaamheden altijd verschillende cursussen en opleidingen op de agenda.Een voorbeeld is een uitgebreide opleiding tot verkoopstylist in 2009. Maar ook volg ik zeer regelmatig teken- en schildercursussen die bijdragen aan het blijven stimuleren van de creativiteit.

Maaike van der Valk

In 2006 maakte ik uitsluitend gebruik van de showroom van Wilhelmine van Aerssen Agenturen. Inmiddels heeft COLORZ een eigen showroom, maar ben ik nog steeds regelmatig bij Wilhelmine te vinden. De laatste jaren is het uitbreiden snel gegaan. Ik geef nu naast de workshops en adviezen aan huis, tevens advies aan bedrijven. De merken binnen de COLORZ collectie zijn ook enorm uitgebreid. En  ik ben een samenwerking aangegaan met een aannemer, een interieurbouwer en een houtbewerker die mijn creatieve ideeën kunnen uitvoeren.

De naam COLORZ is ontstaan uit mijn liefde voor kleuren. Kleuren in het Engels, maar dan net even anders met een Z op het einde. Bij mij is ook alles altijd net even anders. Zo blijft het origineel en uniek. De belangrijkste aspecten voor COLORZ zijn kwaliteit, creativiteit en persoonlijk. Mocht u het leuk vinden op de hoogte te blijven van alle activiteiten van COLORZ volg ons dan op facebook.

Veel plezier op de site!

Vriendelijke groeten,

Maaike van der Valk