Interieuradvies online

at by Anoniem

Uitstellen… Geen tijd… Herkent u dit? Dan is een online interieuradvies wellicht de oplossing. Een snelle manier van advies, zonder dat u hier zelf tijd voor vrij hoeft te maken.
Dit kan een moodboard of kleurenplan zijn. Maar ook een plattegrond met een indeling voor meubels is een optie. Net wat u nodig heeft om uw woning naar wens te maken. Het gaat hier om één vorm van advies. Heeft u behoefte aan zowel een plan voor de indeling van de woning als een kleurenplan of een ander completer advies, dan adviseren wij om toch een afspraak te maken.

Formuleer uw vraag zo uitgebreid mogelijk, geef zoveel mogelijk informatie om mee te werken en krijg binnen 7 dagen online interieuradvies!

Zo werkt het

Mail uw specifieke wensen naar COLORZ inclusief minimaal 2 foto’s. Wat is er precies niet naar wens? Is het alleen de kleur van een muur die anders moet of liever de stof van de bank? Missen er accessoires? Naar welke uitstraling bent u op zoek? Welke stijl? Gaat het om de indeling? Is het raam op het Zuiden of juist het Noorden?

Hoe uitgebreider de uitleg, des te beter zal het advies zijn.

  1. Denk goed na over de vraag, formuleer zo uitgebreid mogelijk.
  2. Stuur maximaal 4 en minimaal 2 foto’s van één ruimte, van verschillende hoeken.
  3. Mail de vraag en de foto’s aan COLORZ: maaike@colorz.nl, ga akkoord met de voorwaarden hieronder en maak € 59,00 over naar: NL71RABO0121281175 t.n.v. COLORZ Interior Design
  4. Na ontvangst van de betaling, krijgt u binnen 7 dagen het online advies in uw e-mail.

Voorwaarden

  • Uw foto’s en het advies kunnen op deze site worden geplaatst en zijn voor anderen op het internet zichtbaar. We zullen alleen de foto’s, uw voornaam (indien gewenst, alleen voorletter), uw woonplaats en uw vraag online zetten.
  • COLORZ heeft het recht inzendingen te weigeren. Het bedrag wordt dan teruggestort op uw rekening.
  • Alle ingezonden foto’s worden eigendom van COLORZ.
  • Anonieme inzendingen worden niet geaccepteerd.
  • Uw e-mailadres wordt niet op de website geplaatst en niet doorgegeven aan derden.
  • Voor een plattegrond of indeling door COLORZ stuurt u alle maten van de ruimte inclusief breedte van ramen en deuren mee. Nog beter zou een bouwtekening zijn.

Terug naar interieuradvies