Interieuradvies

at by Anoniem

Interieuradvies

Wilt u een restyling van uw huidige woning of een compleet nieuw interieur voor uw nieuwe woning? Voor al uw wensen op het gebied van het interieur en ook voor tuinmeubels bent u bij COLORZ aan het juiste adres. Alles is mogelijk van alleen een advies tot de daadwerkelijke uitvoering. Of het nu over gordijnen, behang, meubelstoffen, meubelen, verlichting, tapijt, interieurtekeningen, muurschilderingen of accessoires gaat; COLORZ staat garant voor kwaliteit en creativiteit in iedere stijl.

Heel belangrijk is het persoonlijk contact in een ontspannen sfeer. Afspraken kunnen bij u thuis plaats vinden, maar ook bij COLORZ op locatie. Bij u thuis kunnen we overleggen over de indeling en kleuren. Bij COLORZ vindt u boeken met stof- en behangstalen van o.a. Designers Guild en vele andere merken. Voor grote projecten waarbij veel stoffen moeten worden uitgezocht, is het zelfs mogelijk naar de showroom van Wilhelmine van Aerssen Agenturen te gaan in Amsterdam. Normaliter wordt er geen toegang verleend aan particulieren in deze showroom. In de showroom van Wilhelmine wordt u overspoeld met de prachtige collecties van o.a. Designers Guild, Nobilis, Ralph Lauren, Osborne & Little, Liberty, Nina Campbell, Pedroso & Osorio, Lorca en Vaughan. Alle merken waarmee COLORZ samen werkt zijn kwaliteitsmerken.

Voor projecten waarbij verbouwd moet worden of voor bijvoorbeeld badkamers of een schilder. Werkt COLORZ samen met een aannemersbedrijf met veel ervaring op al deze verschillende gebieden. COLORZ maakt het plan en voor bouw gerelateerde activiteiten zijn zij de uitvoerende partij. Indien gewenst kan COLORZ de uitvoering van het project van A tot Z begeleiden.

Tarieven

Verschillende projecten behoeven verschillende aanpakken. Er kunnen uitgebreide tekeningen worden gemaakt van de woning, stoffen en meubels worden uitgezocht, een verlichtingsplan worden gemaakt, enzovoorts. Ook Personal Shopping is een optie. Ik kom graag vrijblijvend langs voor een intake gesprek en maak een offerte voor u op maat.

Quickscan
Direct resultaat? Heeft u een minder uitgebreide woonvraag waar geen uitgebreid project voor nodig is, maar die we samen direct kunnen aanpakken? Voor € 79 krijgt u direct advies aan huis over de styling, indeling van de meubelen of over het kleurgebruik. Een uur lang beantwoord ik alle woonvragen en kunnen we indien gewenst het één en ander gelijk verplaatsen. Ik breng kleurenwaaiers, stoffen, behang en indien gewenst stalen van karpetten mee. En natuurlijk kan ik mijn adviezen ook direct met beelden op Pinterest verduidelijken.

Binnen een straal van 15 km vanaf Berkel en Rodenrijs worden geen reiskosten berekend.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u contact opnemen per email naar maaike@colorz.nl of telefonisch via :
06 50513051.