Interieuradvies voor bedrijven

at by Anoniem

Een prettige werkomgeving met de juiste uitstraling heeft een positieve invloed op zowel uw werknemers als gasten binnen uw bedrijf. Het is belangrijk dat het interieur een weerspiegeling is van de identiteit van het bedrijf.

HORECA

Met uitgebreide ervaringen in de horeca en een opleiding aan Hoge Hotelschool Den Haag, kan COLORZ u helpen bij het inrichten van uw hotel, café of restaurant. De combinatie van ervaringen en opleidingen in zowel horeca als het interieurontwerp, maakt COLORZ uniek. Onze merken worden veelvuldig gebruikt grote bij grote projecten, veel hotels en restaurants zijn hiermee volledig ingericht. Voor voorbeelden van grote projecten met deze Trevira/brandvertragende collecties kunt u kijken op de website van Designers Guild.

KANTOOR EN HET BEDRIJF AAN HUIS

Voor uw kantoor of winkel heeft COLORZ ook veel creatieve ideeën. Hierbij zijn we continu op zoek naar de ideale werkomgeving, waarbij de klant zich prettig voelt en werknemers geïnspireerd worden.

INSPIRERENDE WORKSHOP OF SPREKER

Regelmatig wordt ik gevraagd een workshop te geven of een inspirerend verhaal te vertellen over het inrichten van een werkruimte. Bijvoorbeeld voor een groep zelfstandig ondernemers of voor een bedrijf dat Flex werkplekken verzorgd.

Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen via maaike@colorz.nl of telefonisch via : 06 50513051.

Terug naar interieuradvies