Bezoek de showroom

at by Anoniem

Alles voor het interieur. Gordijnen, meubels en behang. Maar ook vloerkleden en tegels. Maak een afspraak om de collecties te bekijken!

Een stof wil je voelen en in het echt zien voordat je het koopt. Dat kan in de showroom van COLORZ. Er is veel keuze. De flamboyante en stijlvolle stoffen van Designers Guild. De prachtige linnen stoffen van Belliny en Designs of The Time. Maar ook behang, tapijt, tegels en nog veel meer.

Het kiezen van gordijnstoffen is vaak een hele klus. Er zijn zo veel mogelijkheden in kleuren, stijlen en toepassingen. COLORZ kan dit proces begeleiden zodat u op weg wordt geholpen om de juiste keuzes te maken. Voor alle stoffering van uw woning werken we uitsluitend met kwaliteitsmerken. De grote verscheidenheid zorgt ervoor dat we in iedere gewenste stijl iets moois kunnen realiseren. Een groot gedeelte van onze collecties van stoffen en behang is bij u thuis of in Berkel en Rodenrijs bij COLORZ te bezichtigen. Mochten we daar nog niet de juiste sfeer mee bereiken, dan kunnen we ook gebruik maken van de inspirerende showroom van Wilhelmine van Aerssen Agenturen in Amsterdam. Zij werken samen met wel 17 topmerken. De merken worden vaak gebruikt voor grote horeca projecten, daarom is er een groot aanbod in brandvertragende stoffen. Of we kunnen op bezoek bij het grote inkoopcentrum ETC Expo in Culemborg. Normaliter wordt er geen toegang verleend aan particulieren in deze showrooms.
Hieronder een greep uit de merken waarmee COLORZ werkt.

Stoffen
Designers Guild
Belliny
Designs of the Time
Villa Nova
Coordonné
Osborne & Little

Behang
Designers Guild
Rebel Walls
Photowall
Coordonné
KEK Amsterdam
Roomblush

Vloerkleden en tapijt
De Munk Carpets
Vorwerk
Ebru carpets
The Wool Studio

Intercodam tegels
Little Green Paint Company
Keijzer & Co meubels
Label van den Berg
Zuiver
House Doctor

Kom langs om de collecties te ervaren (alleen op afspraak). Een afspraak maken kan per email naar maaike@colorz.nl of telefonisch via 06 50513051 alle dagen bereikbaar.